Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018

Ομάδα υποστήριξης ενηλίκων με ΔΕΠΥ

Η ομάδα ενηλίκων με ΔΕΠΥ συναντιέται τελευταία φορά πριν πάει διακοπές, το Σάββατ​ο​ 16 Ιουνίου 2018, 6.00μμ-8.00μμ. Από Σεπτέμβριο ξανά μαζί!

​Στη τελευταία ​συν​άντηση​ του Ιουνίου θα ​συζητήσουμε για τη ​ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ: ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ. Η τελευταία μας ομάδα θα είναι μια γρήγορη ανασκόπηση των στρατηγικών που μάθαμε όλο τον χρόνο και μια ευκαρία να δούμε μαζί τις ανάγκες και επιθυμίες για την ομάδα του ν​έου​υ σχολικο​ύ​ έτους.

Η ομάδα φέτος, ανοιχτή όπως πάντα σε ενήλικες που είτε έχουν ήδη διαγνωσθεί είτε πρόκειται να διαγνωσθούν με ΔΕΠΥ, δούλε​ψε πάνω στο The Adult ADHD Tool Kit: Using CBT to Facilitate Coping Inside and Out των J. Russell Ramsay και Anthony L. Rostain ​ που είναι​ ένα ξεκάθαρο και εύκολο εγχειρίδιο στρατηγικών για τη ΔΕΠΥ στην καθημερινότητα.

Η ψυχο-εκπαιδευτική ομάδα υποστήριξης ενηλίκων με ΔΕΠΥ διεξάγεται στα γραφεία του ADHD Hellas, Κηφισίας 125-127, στον 8ο όροφο, 6.00μμ-8.00μμ. 

Για την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και την δικιά μας οργάνωση καθώς σε κάθε ομάδα θα διανέμεται έντυπο υλικό, παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στο 697 613 8837 ή στο adhdhellas@outlook.com.gr μέχρι 15/6/18.

Το κόστος παραολούθησης είναι δωρεάν για τα μέλη του ADHD Hellas και 5 ευρώ για τα μη μέλη.

Οι συντονίστριες της ομάδας
Δήμητρα Πετανίδου, PhD, Ψυχολόγος
Νιόβη Μιχαλοπούλου, PsyD, Κλινική Ψυχολόγος

ADHD Hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.