Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Το εφημεριδάκι των εκπαιδευτικών, Μάιος 2018

Το πάντα πάει σχολείο
24 μέρες μείνανε...

…μέχρι τη λήξη του διαγωνισμού των Πρωταθλητών Βιώσιμης Διατροφής. Δεκάδες σχολεία ανταγωνίζονται με κέφι και ενθουσιασμό για την κουζίνα και τον λαχανόκηπου που θα κληρωθούν στα τρία τυχερά σχολεία, ευγενική προσφορά των καταστημάτων Praktiker. Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Ιουνίου μεταξύ των σχολείων που έχουν ολοκληρώσει τις περισσότερες δραστηριότητες.
Ήδη 17 σχολεία έχουν ήδη ολοκληρώσει όλο το πρόγραμμα, δηλαδή και τις 11 δραστηριότητες! Η αγωνία κορυφώνεται καθώς η λίστα των σχολείων που θα μπουν στην κλήρωση μεγαλώνει μέρα με την μέρα.
Τα παιδιά δηλώνουν ενθουσιασμένα, αγαπημένες τους δραστηριότητες μέχρι στιγμής το ψάρεμα και το υπερατού (που παίζουν ακόμα και στο διάλειμμα) ενώ μας στέλνουν επιδαπέδια και επιτραπέζια παιχνίδια που εμπνέονται και κατασκευάζουν μόνοι τους, παραμύθια και πολλές ιδέες για την προώθηση του μηνύματος στις οικογένειες και τις τοπικές κοινωνίες τους.
Σας θυμίζουμε ότι μέχρι τις 31 Μαΐου, στις 21.00 μπορείτε να ανεβάζετε δραστηριότητες εδώ. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης θα ανακοινωθούν στους νικητές αλλά και στην ιστοσελίδα http://food.wwf.gr/ και φυσικά στη σελίδα μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.