Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ 3ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΑ 13-15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017


Αγαπητό μέλος της ΕΕΠΕΚ,
Επισυνάπτεται το τελικό πλήρες πρόγραμμα καθώς και η λίστα με τα δίωρα εργαστήρια με αναλυτική περιγραφή που θα πραγματοποιηθούν στο 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, στη Λάρισα 13-15 Οκτωβρίου 2017.


Στο συνέδριο συμμετέχουν 11 διακεκριμένοι προσκεκλημένοι ομιλητές από Ευρώπη και Αμερική, θα πραγματοποιηθούν 2 στρογγυλά τραπέζια συζήτησης και παρουσιάσεις άνω των 450 εργασιών. Το πρόγραμμα και άλλες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου http://synedrio.eepek.gr.


Οι θέσεις των εργαστηρίων είναι περιορισμένες και θα μπορεί κάποιος να τα δηλώσει (μέχρι 3 εργαστήρια) από την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, στο σύστημα: http://synedros.eepek.gr.

Επισημαίνεται ότι, προκειμένου κάποιος να δηλώσει τα εργαστήρια, πρέπει προηγουμένως να έχει ολοκληρώσει την εγγραφή του και την οικονομική του τακτοποίηση ως σύνεδρος (είτε απλός, είτε ως εισηγητής), μέσα από το ίδιο σύστημα http://synedros.eepek.gr.

Από την Οργανωτική Επιτροπή


Επισυναπτόμενα:
1) Πλήρες Πρόγραμμα Συνεδρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.