Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ​ 
Μη κερδοσκοπικός οργανισμός για την παιδεία και την εκπαίδευση          
​                  
Εκπαιδευτικά προγράμματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας


Κύριε διευθυντά, κυρία διευθύντρια, αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Στα πλαίσια των  πολιτιστικών, ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών  δράσεων  του επόμενου τριμήνου (τετράμηνου για​ τα​ γυμνάσια) ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα σας προτείνει να επιλέξετε τα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου.

Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Φωτόγραμμα υλοποιεί  εκπαιδευτικά προγράμματα  διαδραστικού κινηματογράφου σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένες κινηματογραφικές ή δημοτικές αίθουσες αλλά και στο χώρο του σχολείου σας.

Η καινοτόμος εκπαιδευτική δράση του διαδραστικού κινηματογράφου βασίζεται στη συμμετοχική διαδικασία των μαθητών, στην ψυχαγωγική εκπαίδευση και τις εφαρμογές της τεχνολογίας και της τέχνης στην εκπαίδευση.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα διαδραστικού κινηματογράφου με ειδικά ασύρματα τηλεχειριστήρια σε συνδυασμό με ​εφαρμογές πολυμέσων  κάνουν  πράξη τη συμμετοχή και επιτρέπουν στ ους μαθητές ​την ​διαδραστική αλληλεπίδραση  κατά την προβολή της ταινίας.

​Η  σύγχρονη τεχνολογία 3D  με ειδικά γυαλιά, σε κινηματογραφικές αίθουσες που υποστηρίζεται, κάνει  την εκπαιδευτική εμπειρία του διαδραστικού κινηματογράφου ακόμη πιο συναρπαστική αλλά και περισσότερο αποτελεσματική.

 Έξι διαδραστικές εκπαιδευτικές ταινίες με τη συμμετοχή μιας  πλειάδας  γνωστών και αξιόλογων ηθοποιών, καλύπτουν όλες τις ηλικιακές  βαθμίδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας σχετικά με τη δράση μας  μπορείτε να επισκεφθείτε την νέα ανανεωμένη διαδραστική ιστοσελίδα μας  www.fotograma.gr μέσα από την οποία θα έχετε πρόσβαση σε:
·   Πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό σχετικά με τη δράση μας
· Εκπαιδευτικό υποστηρικτικό υλικό το οποίο μπορείτε να αξιοποιήσετε πριν και μετά τη συμμετοχή των μαθητών σας στο πρόγραμμα
· Ενημερωμένα στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία, τους σκοπούς και τη φιλοσοφία του Εκπαιδευτικού Οργανισμού Φωτόγραμμα
·  Ενότητες σχεδιασμένες για να σας κατατοπίζουν πλήρως και πολύπλευρα για τα προγράμματα που εκπονούνται και προτείνονται από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό Φωτόγραμμα.
 . Πληροφορίες σχετικά με τα σχολεία που συμμετείχαν στη δράση μας καθώς και τις αξιολογήσεις τους
 .  Ανακοινώσεις και νέα σχετικά με τη δράση μας 


Πληροφορίες για τη δράση μας μπορείτε να αναζητήσετε και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου  Παιδείας   www.e-yliko.gr.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή  για το δικό σας σχολείο, στους συνεργάτες μας που θα επικοινωνήσουν μαζί σας ή καλώντας στο τηλέφωνο 2103413890.

Επισυναπτόμενα θα βρείτε  αναλυτικές πληροφορίες για τη δράση μας, εγκρίσεις του Υ​πουργείου  ​Παιδείας  και αναλυτικό πρόγραμμα  διαδραστικών προβολών για όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας!​
https://ci6.googleusercontent.com/proxy/RnNZfQn2o2xpggJQqefCOervMbPIci5mujDPJnvl43kv6Rtxjyh5gHN_JKVzeU-aaGz3pePFgxfoAAtZJZNx8mveVTc-11j98EfuAJVcumUenA=s0-d-e1-ft#https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif
Με εκτίμηση
Δημήτρης Τσίρος
Εκπαιδευτικός
Υπεύθυνος δημιουργίας εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Μωρέτη Αλεξάνδρα

Πανεπιστημίου 13
Αθήνα, Σύνταγμα 10564 
T: +30 2103413890
F: +30 2103241770


ΦΩΤΟΓΡΑΜΜΑ
Εκπαιδευτικά Προγράμματα
Διαδραστικός Κινηματογράφος και Βιωματικό Θέατρο
Πανεπιστημίου 13, Αθήνα 105 64


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.