Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Ε.Ε.Π.Ε.Κ.: ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2ου ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ


Αγαπητέ συνάδελφε,
Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το πρόγραμμα του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 21-23 Οκτωβρίου 2016) έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συνεδρίου:http://synedrio.eepek.gr/ (κουμπί ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) και επισυνάπτεται και εδώ.
Επίσης, έχουν αναρτηθεί και τα 43 βιωματικά 2ωρα ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ του συνεδρίου, οι θέσεις των οποίων είναι περιορισμένες. Οι εγγραφές στα εργαστήρια του συνεδρίου γίνονται ηλεκτρονικά, και το σύστημα θα είναι διαθέσιμο μέχρι την Πέμπτη 20/10/2016 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Δικαίωμα εγγραφής στα εργαστήρια έχουν ΜΟΝΟ οι σύνεδροι που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και έχουν λάβει το εισιτήριο συνέδρου για το παραπάνω συνέδριο. Εάν κάποιος δεν έχει εγγραφεί και επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποιο από τα εργαστήρια, μπορεί πρώτα να εγγραφεί (κουμπί ΕΓΓΡΑΦΗ) ακολουθώντας τις οδηγίες της ιστοσελίδας (http://synedrio.eepek.gr/index.php/the-conference/eggrafi-sto-synedrio), να τακτοποιηθεί οικονομικά, και στη συνέχεια, να κάνει την εγγραφή του (δωρεάν) στα εργαστήρια. Σε όλους τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης για κάθε εργαστήριο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://synedrio.eepek.gr/ (κουμπί ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ).

Πολλοί προσκεκλημένοι ομιλητές και πάνω από 400 εργασίες μας περιμένουν. Ας τις απολαύσουμε!

Από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου

Επισυναπτόμενο: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.