Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2016

Διάσπαση Προσοχής στον Ενήλικα

Αξιότιμοι φίλοι,

Το Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με ΔΕΠΥ ADHD Hellas στα πλαίσια των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ) που γίνονται παγκόσμια τον μήνα Οκτώβριο, διοργανώνεi εκπαιδευτικό σεμινάριο το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, στο Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος. Το σεμινάριο αφορά στη ΔΕΠΥ στον Ενήλικα και θα παρουσίασει Θεραπευτικές Παρεμβάσεις και Στρατηγικές αντιμετώπισης των προβλημάτων για την καλύτερη διαχείριση της καθημερινότητας με τη συμμετοχή των J. Russell Ramsay, Ph.D., Αναπληρωτή Καθηγητή Κλινικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχιατρικής του University of Pennsylvania's Perelman School of Medicine και Craig Bruce Surman, M.D, Λέκτορα στο Τμήμα Ψυχιατρικής του Harvard Medical School.

Το πρώτο μέρος ανοικτό προς όλους, πάσχοντες, τις οικογένειες τους, και επαγγελματίες ψυχικής υγείας θα παρουσιάσει τη διαταραχή, όπως αυτή επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωή ενός ενήλικα και τις αποδεδειγμένα αποτελεσματικές στρατηγικές αντιμετώπισης της.
Το δεύτερο σκέλος θα αποτελέσει τη συνέχεια μια προσπάθειας του ADHD Hellas, και της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ (Αιγινήτειο Νοσοκομείο) να εκπαιδευτούν επαγγελματίες ψυχικής υγείας στη διάγνωση και διαχείριση της ΔΕΠΥ. Απευθύνεται σε: Ψυχιάτρους, Ψυχολόγους, μεταπτυχιακούς φοιτητές σε προγράμματα ψυχικής υγείας.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώνεται από το ADHD HELLAS υπό την αιγίδα της Α΄ Ψυχιατρικής Κλινικής του ΕΚΠΑ (Αιγινήτειο Νοσοκομείο), της Ελληνικής Εταιρείας Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών, και του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς, και φιλοξενείται από το Deree - Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Συνημμένα θα βρείτε οδηγίες για την εγγραφή στο σεμινάριο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Χριστίνα Γεωργιάδου
Πρόεδρος ΔΣ
ADHD Hellas
Πανελλήνιο Σωματείο Ατόμων με Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής Υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ)
Pan-Hellenic Association of individuals with Attention Deficit/Hyperkinetic Disorder
Cosmos Building
125-127 Kifisias Ave
11523, Athens, 
Greece 
Office 822 
Τ: +306976138837 - Fax: +302106984201
www.adhdhellas.org / info@adhdhellas.org
​VAT​
: 997873307  &  Tax office: 
​Psychikou​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.