Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016

Συνέδριο

Αγαπητοί/ες
Σας υπενθυμίζουμε ότι σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί στην Παιδαγωγική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στη Φλώρινα το 10th International Conference on Conceptual Change  (9-12 Ιουνίου 2016).
Στο συγκεκριμένο συνέδριο, που αποτελεί δράση του European Association for Learning and Instruction (EARLI), διεθνώς καταξιωμένοι ερευνητές θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους στις οποίες διερευνούν το ευρύτερο ζήτημα της μάθησης με εννοιολογική αλλαγή, από διαφορετικές θεωρητικές προσεγγίσεις και με διαφορετικές μεθοδολογίες. Όπως μπορείτε να δείτε στο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί εδώ, τόσο οι κεντρικές ομιλίες, όσο και τα προσκεκλημένα συμπόσια, τα πάνελ και οι εργασίες που θα παρουσιαστούν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων της διδασκαλίας και της μάθησης σημαντικών εννοιών και δεξιοτήτων που βρίσκονται στο κέντρο του ενδιαφερόντως της εκπαιδευτικής έρευνας. 
Η ημερομηνία προ-εγγραφής στο συνέδριο έχει παρέλθει, ωστόσο, δίνεται η δυνατότητα στους μεταπτυχιακούς/ διδακτορικούς φοιτητές και στους εκπαιδευτικούς της ευρύτερης περιοχής να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου, κάνοντας εγγραφή τις ημέρες του συνεδρίου, πληρώνοντας το ποσό των 20 ευρώ (που περιλαμβάνει πρόγραμμα του συνεδρίου, βεβαίωση παρακολούθησης, συμμετοχή στον καφέ/μπουφέ). 
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου εδώ ή/και επικοινωνήστε με τη γραμματεία της οργανωτικής επιτροπής στο e-mail: sig3.2016@gmail.com
Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Με εκτίμηση

 Konstantinos P. Christou, PhD
Assistant Professor of Mathematics Education, University of Western Macedonia, Greece. 
kpchristou@gmail.com
https://sites.google.com/site/christoukp/
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gifΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.