Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

Παράταση υποβολής εργασιών 2ου συνεδρίου ΕΕΠΕΚ – Εργασίες τύπου e-poster

 Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Λάρισα 21 - 23 Οκτωβρίου 2016), σας ενημερώνει ότι, λόγω αιτημάτων συγγραφέων εργασιών και λαμβάνοντας υπόψη την επιβαρυμένη από άποψη φόρτου εργασίας περίοδο μετά το Πάσχα, αποφάσισε να παρατείνει την προθεσμία αποστολής εργασιών.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής εργασιών είναι η 15η Ιουνίου 2016.

Υπενθυμίζεται ότι η διαδικασία αποστολής των εργασιών περιγράφεται στο http://synedrio.eepek.gr/index.php/eisigites/odigies

Επίσης, εισάγεται ένα νέο είδος εργασίας που μπορεί κάποιος να υποβάλει προς κρίση στο συνέδριο: οι Ηλεκτρονικά Αναρτημένες Ανακοινώσεις (e-posters), οι οποίες είναι σύντομες εργασίες (2-3 σελίδων) που προσφέρονται για τη συνοπτική παρουσίαση πληροφοριών και ευρημάτων μέσω πινάκων, γραφημάτων, σχεδίων κλπ. ή/και κάποιου σύντομου σώματος κειμένου. Οι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) δεν τυπώνονται σε χαρτί ή άλλο υλικό.

Σε ειδικό χώρο του συνεδρίου, στον οποίο οι σύνεδροι θα έχουν πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, οι εργασίες e-posters θα προβάλλονται επαναλαμβανόμενα και αυτοματοποιημένα, με χρήση βιντεοπροβολέα ή διαδραστικού πίνακα. Για την προβολή αυτή, οι συγγραφείς πρέπει να δημιουργήσουν και να έχουν μαζί τους ένα αρχείο με 1 εικόνα (σε όποια μορφή, π.χ. ppt, jpg κλπ.), η οποία θα συγκεντρώνει και θα περιγράφει τα βασικά σημεία και την ουσία της εργασίας τους. Απαιτείται η παρουσία ενός τουλάχιστον συγγραφέα μιας e-poster εργασίας για διάστημα δύο ωρών, ώστε να υπάρξει και προσωπική επικοινωνία με κάθε ενδιαφερόμενο για την εργασία. Οι ηλεκτρονικά αναρτημένες ανακοινώσεις (e-posters) συμπεριλαμβάνονται στα επίσημα πρακτικά του συνεδρίου (με ISBN).

Για περισσότερες πληροφορίες στο
http://synedrio.eepek.gr/index.php/eisigites/odigies, ενώ το αντίστοιχο πρότυπο συγγραφής μια e-poster εργασίας υπάρχει στο http://synedrio.eepek.gr/index.php/eisigites/protypa.

Επισυνάπτεται η πλήρης ανακοίνωση.

Από την Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.