Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016

15ο Διεθνές Συνέδριο για τα Κίνητρα - Θεσσαλονίκη, Αύγουστος 2016

Ενόψει της διεξαγωγής του 15ου Διεθνούς Συνεδρίου για τα Κίνητρα στη  Θεσσαλονίκη από τις 24 έως 27 Αυγούστου 2016 σας στέλνουμε σχετική  ενημερωτική επιστολή με την παράκληση να ενημερωθούν οι σχολικές  μονάδες της αρμοδιότητάς σας (διευθυντές, εκπαιδευτικοί, σχολικοί  σύμβουλοι).
Το 15th International Conference on Motivation (ICM 2016)  διοργανώνεται από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου  Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη διεθνή επιστημονική εταιρεία EARLI  SIG8: Motivation and Emotion, και έχει ως θέμα “The odyssey to the  Ithaca of learning: motivated persons, challenging contexts”.
Για την ενίσχυση της συμμετοχής της εκπαιδευτικής κοινότητας στο  συνέδριο (α) έχει οριστεί ειδική κατηγορία μειωμένης εγγραφής για τις  εργασίες του συνεδρίου (60€) έως 31 Μαϊου και (β) έχουν  προγραμματιστεί δύο εξειδικευμένα επιμορφωτικά σεμινάρια ειδικά  σχεδιασμένα για εκπαιδευτικούς και σχολικούς συμβούλους στην ελληνική  γλώσσα με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σε θέματα κινήτρων και  αυτο-ρυθμιζόμενης μάθησης.
(http://www.icm2016.gr/el/conference/workshops). Στους συμμετέχοντες  θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, το πρόγραμμα και τη  συμμετοχή μπορείτε να βρείτε στη συνημμένη επιστολή και στην  ιστοσελίδα του συνεδρίου www.icm2016.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για περαιτέρω πληροφορίες.

Εκ μέρους της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου,
κ. Ελευθερίας Γωνίδα,
Αναπληρώτριας Καθηγήτριας
του Τμήματος Ψυχολογίας Α.Π.Θ.
  

Μαλαματή Τσαπουτζόγλου

Γραμματεία Τομέα Πειραματικής και Γνωστικής Ψυχολογίας/
Εργαστήριο Ψυχολογίας (416 Ν.Κ.)
Τηλ. & fax: 2310 997332


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.