Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

Πρόσκληση υποβολής εργασιών στο 2ο συνέδριο της ΕΕΠΕΚ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι

Η Συντονιστική και η Επιστημονική Επιτροπή του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου, με Διεθνή Συμμετοχή, για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων καλούν τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, να υποβάλλουν εργασίες για συμμετοχή στο συνέδριο και στα πρακτικά του (με ISBN), μετά από κρίση (περισσότερες πληροφορίες στο δικτυακό τόπο: synedrio.eepek.gr και επικοινωνία στο e-mail: info@eepek.gr).
Στο Συνέδριο μπορούν να υποβληθούν πλήρη άρθρα-εισηγήσεις, βιντεο-εισηγήσεις, εργαστηριακές παρουσιάσεις και Εκπαιδευτικά Σενάρια σχετικά με τις Θεματικές Ενότητές του. Επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις των επιστημονικών περιοδικών PRIME (στην Ελληνική) και MIBES (στην Αγγλική) της Σ.Δ.Ο. του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.
Υπενθυμίζεται ότι το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας θα πραγματοποιηθεί με διεθνή συμμετοχή, δηλαδή, εκτός από τις εργασίες στην Ελληνική: α) θα περιλαμβάνει έναν αριθμό προσκεκλημένων ομιλιών από ακαδημαϊκούς (αναγνωρισμένης αξίας) ευρωπαϊκών κυρίως πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και β) θα προσκληθούν να καταθέσουν εργασίες προς κρίση και εκπαιδευτικοί από άλλες χώρες. Μόνο στις περιπτώσεις αυτές η γλώσσα ομιλίας θα είναι η Αγγλική και θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση. Κατά τα άλλα, η γλώσσα του συνεδρίου θα είναι η Ελληνική.
Η διαδικασία υποβολής καθώς και οδηγίες περιγράφονται στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: synedrio.eepek.gr, μενού ‘Εισηγητές’, καθώς και στο κουμπί «Υποβολή εργασίας» στην αρχική σελίδα.
Περισσότερες πληροφορίες στο συνημμένο αρχείο με τη 2η ανακοίνωση του συνεδρίου.
Να είστε όλες και όλοι καλά

Δημήτρης Κολοκοτρώνης
Πρόεδρος συνεδρίου
Περιοχή συνημμένων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.