Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Πρόγραμμα πρωινών προβολών Αλκυονίδας από 10 έως 16 ΔεκέμβρηΝΕΑΝΙΚΟ ΠΛΑΝΟ   Αστική - Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία

 

Δημιουργική Ομάδα για την Ανάπτυξη της Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας και Έκφρασης

των Νέων Ανθρώπων


Ρόδου 18, 11252, Αθήνα
Τηλ.: 210 8664030, Fax: 210 8662344
youthplan@olympiafestival.gr
                                                                      www.olympiafestival.gr
 Από 10 ως 16 Δεκεμβρίου, οι ταινίες του 18ου Διεθνές Φεστιβάλ 
Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους και η 15η Κάμερα Ζιζάνιο προβάλλονται στην Αθήνα, στην Αλκυονίδα (Ιουλιανού – Αθήνα).
Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή για να παρακολουθήσετε τις ταινίες ΔΩΡΕΑΝ στο τηλέφωνο210.8664030.


                 
Πρόγραμμα πρωινών προβολών Αλκυονίδας από 10 έως 16 Δεκέμβρη10/12, 9.00 ταινία για Δημοτικά σχολεία :
12 ευρωπαϊκά διαμαντάκια animation χωρίς διαλόγους με μουσικές και χρώματα 
11.00 ταινία για Γυμνάσια και Λύκεια :
                     Λαβύρινθος

11/12 9.00 ταινία για Δημοτικά σχολεία
                     Η ζωή σύμφωνα με τον Νίνο
11.00 ταινία για Γυμνάσια
                     Booster – Το πειραγμένο γκάζι

14/12 9.00 ταινία για Δημοτικά σχολεία
                     Ο Mini και τα κουνουπάκια
11.00 ταινία για Λύκεια
                     14+  (Η πρώτη αγάπη)

15/12 9.00 ταινία για Δημοτικά σχολεία
                     Διαβατάρικα πουλιά
11.00 ταινία για Γυμνάσια
Σάνα -  Η μουσική του λύκου

16/12 9.00 ταινία για Δημοτικά σχολεία
                     Ο φίλος μου ο Ράφι
11.00 ταινία για Γυμνάσια
                     Βλάνκα


Στοιχεία και περιλήψεις ταινιών :

12 μικρού μήκους
Ο γερανός του Κάλε του Johan Hagelbäck, Σουηδία, 2014, 7’
Ο Κάλε χειρίζεται τον ψηλό γερανό κι έτσι αγναντεύει την πόλη από ψηλά. Από ‘δω βλέπει ό,τι γίνεται κάτω. Όταν κάτι πάει στραβά, ο Κάλε πάντα καταφέρνει να το διορθώσει.
 Η καρδιά του Χέρμαν της Anne Kristin Berge, Νορβηγία, 2014,  8’ 17’’
Ο Χέρμαν ζει ευτυχισμένα μέσα σ’ένα φαρδύ δέντρο με το μικρό του αρκουδάκι. Ξαφνικά εμφανίζεται ένας ανεπιθύμητος επισκέπτης. Ο Χέρμαν γρήγορα θα τον πετάξει έξω.  Tώρα όμως θα πρέπει να βγει έξω για να τον σώσει.
 Τα Κεφτεδάκια και οι μετανιωμένοι παλικαράδες,του  Johan Hagelbäck, Σουηδία,2013, 5΄
Είναι ανόητο οι πολλοί να τα βάζουν μ’ έναν μόνο του. Και είναι τύχη να μπορείς ν’ αλλάζεις γνώμη. 
Μόμπιλε  της Verena Fels, Γερμανία, 2010, 6’30’’ 
Μια αγελάδα χαλάει την ισορροπία του πεπρωμένου προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση…
 Ασφύριχτος, της Siri Melchior,  Δανία, 2009, 5’
 Σε μια πολύχρωμη και ζωντανή πόλη, όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα μπορούν να σφυρίξουν — με μία εξαίρεση: ένα μικρό πουλί που ονομάζεται Ασφύριχτος. Όμως το μόνο που θέλει είναι να πάρει μέρος στις μουσικές  γιορτές της πόλης. Μετά από πολλές δοκιμασίες και ταραχές, ο Ασφύριχτος συνειδητοποιεί πως έχει ό,τι χρειάζεται.
Το παράθυρο της Camille Müller, Ελβετία, 2012, 5’
 Ένα μικρό αγόρι δεν θέλει να γυρνάει στους δρόμους, αλλά προτιμά να κάθεται σπίτι και να διαβάζει ιστορίες που τον κάνουν να ονειρεύεται. Όμως μια μέρα γνωρίζει ένα κορίτσι της ηλικίας του και καταλαβαίνει ότι δεν μοιάζει καθόλου με τον ήρωα του βιβλίου του.
 Η λυπημένη σκιά, του Carlos Lascano, Γαλλία, 2011, 13’
 Μπορούν άραγε το φως και η σκιά να μας δείξουν κάτι περισσότερο από την  αποτύπωση ενός σχήματος στον τοίχο; Μια ιστορία όπου η φαντασία και η πραγματικότητα γίνονται ένα για να κάνουν τα όνειρα αληθινά.
 Ο καπετάνιος, η τραγουδίστρια κι ο πιλότος του  Øyvind Tangseth Νορβηγία, 2014, 7’11’
Ο καπετάνιος κι ο πιλότος είναι βαθιά γοητευμένοι από την όμορφη τραγουδίστρια της όπερας. Η αντιπαλότητα για να κερδίσουν τη φιλία της δεν τους οδηγεί πουθενά. Μήπως είναι καιρός να βάλουν στην άκρη την κόντρα;
 Ο πρίγκιπας Κι-Κι-Ντο κ’ τα 100 μανιτάρια, του Grega Mastnak, Σλοβενία 2013, 4’
Ο πρίγκηπας Κι-Κι-Ντο, ατρόμητος υπερασπιστής όλων των κατοίκων του δάσους, καλείται να σώσει τα 100 μικρά μανιτάρια.
 Μαρί της Jutta Schünemann, Γερμανία, 2010, 11’
 Η Μαρί είχε γεννηθεί με μια τρύπα στην καρδιά. Η οικογένειά της την φροντίζει πολύ, ιδιαίτερα η μεγάλη της αδερφή, που τη βγάζει βόλτα στο χωριό για να επισκεφτεί τη χήνα. Στα τρίτα της γενέθλια της κάνουν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο: μια ομπρέλα για παιδιά, κόκκινη και μικροσκοπική, που συναρπάζει τη Μαρί. Θα τη δοκιμάσει την επόμενη φορά που θα βρέξει, βγαίνοντας περίπατο στο χωριό…
 Το παράθυρο της Camille Müller, Ελβετία, 2012, 5’
 Ένα μικρό αγόρι δεν θέλει να γυρνάει στους δρόμους, αλλά προτιμά να κάθεται σπίτι και να διαβάζει ιστορίες που τον κάνουν να ονειρεύεται. Όμως μια μέρα γνωρίζει ένα κορίτσι της ηλικίας του και καταλαβαίνει ότι δεν μοιάζει καθόλου με τον ήρωα του βιβλίου του.
 Το ντενεκεδάκι της Tatiana Kiseleva, Ρωσία 2013, 6’
Μια μουσική ταινία που μας θυμίζει πως υπάρχει πάντα χώρος για ένα μικρό θαύμα και μια απρόσμενη χαρά. Μια χαρά που γεννιέται από κάτι απλό όπως το ντενεκεδάκι του εβαπορέ που ξεχάστηκε στο διάστημα από Σοβιετικούς αστροναύτες.


Λαβύρινθος
Βέλγιο-Ολλανδία, του Douglas Boswell,Μυθοπλασία, Έγχρωμο, 99΄, 2014

Ο δεκατετράχρονος Frikke είναι δεινός παίκτης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, αλλά αυτό εδώ κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη: οι πρωταγωνιστές του είναι πραγματικά παιδιά και ζώα που οι ζωές τους φορτώθηκαν μυστηριωδώς στον λαβύρινθο του παιχνιδιού. Να παίξει ή να μην παίξει; Ιδού η απορία, ιδίως όταν η μοίρα των αγαπημένων του κινδυνεύει στον κυβερνοχώρο…

Douglas Boswell

Ο Douglas Boswell είναι βέλγος σκηνοθέτης. Έχει σκηνοθετήσει πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως τα  LouisLouise and De Elfenheuvel, και πολλές βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους. Το καλοκαίρι του 2013 γύρισε την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του με τίτλο Labyrinthus. Η μικρού μήκους ταινία του με τίτλο Romance απέσπασε πολυάριθμα βραβεία (Βραβείο Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Carmona στην Ισπανία και ειδικό βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βαρσοβίας στην Πολωνία κ.α.), αποτέλεσε επίσημη επιλογή πολλών άλλων φεστιβάλ, και έχει αγοραστεί από πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς της Ευρώπης και των ΗΠΑ.


Η ζωή σύμφωνα με τον Νίνο

Ολλανδία,του Simone van Dusseldorp
ΜυθοπλασίαΈγχρωμο, 80΄, 2014

Ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας του φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή ζωή του οχτάχρονου Nino. Ο πατέρας του βυθίζεται στη θλίψη και ο μεγάλος αδερφός του είναι μέλος συμμορίας, κι έτσι ο Nino πρέπει να τα βγάλει πέρα μόνος του. Όμως διαθέτει ένα σπάνιο ταλέντο: μπορεί να μιλάει με τα ζώα! Το κουνελάκι του, ο Bobby, του δίνει παρηγοριά, όμως πότε θα πάρει ξανά πίσω την οικογένειά του;

Simone van Dusseldorp
Η Simone van Dusseldorp (1967) είναι σεναριογράφος και σκηνοθέτρια από την Ολλανδία. Σπούδασε στο Rietveld School of Art & Design και την Ολλανδική Ακαδημία Κινηματογράφου στο Άμστερνταμ. Ξεκίνησε την καριέρα της γυρίζοντας σειρές για την τηλεόραση. Έκανε το επιτυχημένο ντεμπούτο της με τη μεγάλου μήκους ταινία Deep (Diep, 2005). Εκτός από πολλές μικρού μήκους ταινίες, έχει γυρίσει την ταινία περιπέτειας Frogs & Toads (Kikkerdril, 2009) και το οικογενειακό δράμα Secret Letter (Briefgeheim, 2010) με τα οποία έλαμψε σε πολλά φεστιβάλ. Επίσης γυρίζει διαφημίσεις.


Το πειραγμένο γκάζι
Booster
Βέλγιο, 2014, 80΄
Μια ταινία του Daniel LamboΣύνοψη
Ο Brent, ταλαντούχος BMXας και νεοφερμένος στην πόλη, παλεύει με τις φιλοδοξίες του, τη θλίψη και τον έρωτά του για μια κοπέλα ενώ γίνεται μέλος μιας ομάδας νεαρών που επιδεικνύουν τα φτιαγμένα μηχανάκια τους σε προαστιακούς δρόμους και πάρκα.
Περισσότερα
o   Ο Daniel Lambo ξεκίνησε την καριέρα του γράφοντας σενάρια για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ως σκηνοθέτης, στράφηκε σε κοινωνικά θέματα με μια περισσότερο διαισθητική και κοινωνικά προσανατολισμένη προσέγγιση και ίδρυσε δική του εταιρεία παραγωγής.
Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του με τον τίτλο Μις Άστεγη (2010), ήταν ένα σατιρικό φιξιόν-ντοκιμαντέρ για τη φτώχεια. Το Dry Branches of Iran (2012) ασχολείται με τα ανθρώπινα δικαιώματα στο Ιράν. Το Traumland (2013) έθιξε το θέμα της εθνοτικής διαφοροποίησης. Η τελευταία του ταινία με τον τίτλο Booster (2014), έχει ως κεντρικό θέμα τα προβλήματα των εφήβων.
Πέρα από την εταιρεία του, έχει ασχοληθεί και με άλλα πρότζεκτ, όπως την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Duts (2010) και τη μαύρη κωμωδία Los Flamencos (2013).Ο Μίνι και τα κουνουπάκια
Δανία, Μυθοπλασία, DCP, Έγχρωμο, 75΄, 2014
Jannik Hastrup

Ο Mini το μίνι σκαθάρι εμφανίζεται σε ένα τσίρκο ζωυφίων μαζί με τον Egon και την Dagmar. Η Miranda, ένας νεαρός ψύλλος, ενοχλεί τον Mini και τον ξεγελάει, κάνοντάς τον να μπλεχτεί στον ακροβατικό χορό της Dagmar, με αποτέλεσμα να πέσει και να γυρίσει το πόδι της. Ντροπιασμένος, ο Mini το βάζει στα πόδια και μπαίνει σε μια συμμορία ληστών. Αρχηγός της είναι ένα σκαθάρι που λέγεται Basse, που διατάζει τον Mini να κλέψει τα αποθέματα της κυψέλης. Όμως οι μελισσοστρατιώτες τον συλλαμβάνουν, και τον καταδικάζουν σε ισόβια καταναγκαστικά έργα. Οι Μελισσοπριγκίπισσες τον βρίσκουν χαριτωμένο και τον παίρνουν για κατοικίδιο, μέχρι που το σκάει και βρίσκει άσυλο στους ληστές, οι οποίοι στο μεταξύ έχουν κλέψει τη μοτοσικλέτα του Egon. Η Miranda μετανιώνει για τον τρόπο που του φέρθηκε, και οι δυο τους, μαζί με τους γενναίους φίλους τους τα μυρμήγκια, καταφέρνουν να πάρουν πίσω την αγαπημένη αγωνιστική μοτοσικλέτα του Egon.

Jannik Hastrup

Για πάνω από πενήντα χρόνια σκηνοθετεί και σχεδιάζει ταινίες κινουμένων σχεδίων που έχουν αγαπηθεί από πολλές γενιές παιδιών. Έχει δημιουργήσει πολλά κινούμενα σχέδια που έχουν γίνει κλασικά στην Δανία. Έχει δημιουργήσει πολλά κινούμενα σχέδια που έχουν γίνει κλασικά στην Δανία, όπως η Σιρκλίν, το Benny Bathtub, το Σαμψών και Σάλλυ, Το παιδί που ήθελε να γίνει αρκούδα και τις περιπέτειες του Έγκον, του κουνουπιού που κάνει ποδήλατο.

Σενάριο : Flemming Quist Møller

Σκηνοθέτης, μουσικός, σεναριογράφος και εικονογράφος παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκε το 1942. Συν-σκηνοθέτησε και έγραψε τις τρεις μεγάλου μήκους ταινίες κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστή το δημοφιλές ζώο της ζούγκλας Hugo (1993, 1996 και 2007). Σκηνοθέτησε μαζί με τον Hastrup, δύο ταινίες βασισμένες στα δημοφιλή βιβλία για παιδιά που εξέδωσε το 1967 με τίτλο Ένα παραμύθι για δύο κουνουπάκια  (2007) και Ο Μίνι και τα κουνουπάκια (2014).14+ 
(Η πρώτη αγάπη)
Ρωσία, ΜυθοπλασίαΧρώμα, 106΄, 2015
Andrey Zaytsev


Η ιστορία του πρώτου έρωτα δυο δεκατετράχρονων παιδιών σε ένα προάστιο μιας μεγαλούπολης. Η ιστορία ενός σύγχρονου Ρωμαίου και Ιουλιέτας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους δρόμους που επιβάλλουν τους κανόνες που αρνούνται να ακολουθήσουν οι εραστές. Για να είναι μαζί, οι κεντρικοί ήρωες πρέπει να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια. Υπάρχει έχθρα ανάμεσα στα σχολεία τους και ο έρωτάς τους από την αρχή ισοδυναμεί με προδοσία της γειτονιάς και της κοινότητάς τους. Οι ήρωές μας έχουν να αντιμετωπίσουν την άρνηση των γονιών τους να συμβιβαστούν ή να αναγνωρίσουν ότι τα παιδιά μεγαλώνουν γρήγορα και ότι κάθε έφηβος έχει προσωπικότητα και το δικαίωμα της επιλογής. Θα αντιμετωπίσουν την ανασφάλεια και τις αμφιβολίες, και το φόβο της απόρριψης όταν κάνεις το πρώτο βήμα. Όμως η αληθινή αγάπη τα νικάει όλα.

Andrey Zaytsev
Γεννήθηκε το 1975. Σπούδασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας του Κρατικού Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας και παρακολούθησε το σεμινάριο του Alexander Mitta για σκηνοθέτες και σεναριογράφους. Έχει πτυχίο σκηνοθεσίας ταινιών μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ. Έχει τιμηθεί δύο φορές με τον Χρυσό Αετό της Εθνικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών της Ρωσίας  και με τη Δάφνη για μη μυθοπλαστικές ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Βραβεύτηκε από τη Διοίκηση της Ρώσικης Ένωσης Πολιτιστικών Επιτευγμάτων το 2012. Διευθύνει September Studio που ειδικεύεται σε τηλεοπτικά προγράμματα, ντοκιμαντέρ και ταινίες μυθοπλασίας.


Διαβατάρικα πουλιά
Bέλγιο-Γαλλία, Μυθοπλασία, Έγχρωμο, 84΄, 2015
Του Olivier Ringer

Για την Cathy δεν είναι πάντα εύκολο να έχει γενέθλια στις 29 Φεβρουαρίου, ιδίως όταν ο πατέρας της της κάνει δώρο ένα αυγό για να το εκκολάψει. Πάντως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο το να είχε μυασθένεια, σαν την καλύτερή της φίλη τη Margaux…

Olivier Ringer
Σκηνοθέτησε την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, Pom le Poulain, το 2006. Πριν από αυτή, έγραψε και σκηνοθέτησε τις μικρού μήκους ταινίες μυθοπλασίας Good και Haute Pression που βραβεύτηκαν σε φεστιβάλ όπως το Avoriaz Fantastic Film Festival. Επίσης έχει σκηνοθετήσει βιντεοκλίπ, εταιρικά βίντεο, και πολλά σκετσάκια για το Les Guignols de l'Info (Canal+ France). Το Στις μύτες των ποδιών, η δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του, προβλήθηκε σε περισσότερα από 80 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, όπου απέσπασε πολυάριθμα βραβεία. Επίσης βραβεύτηκε με το Βραβείο ECFA Award 2012 Καλύτερης Ευρωπαϊκής Ταινίας για Παιδιά.


Σάνα - Η μουσική του λύκου
Shana - The Wolf’s Music
Ελβετία-Καναδάς, 2014, 95΄
Μια ταινία του Niko Jacusso


Σύνοψη
Η Shana έχει ταλέντο στη μουσική. Ζει με τον πατέρα της σε ένα χωριό των Πρώτων Εθνών του Καναδά. Κάποτε ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι που έπαιζε ζωηρά κομμάτια με το βιολί της σε γιορτές, μαζί με τη μητέρα της. Πριν από δύο χρόνια όμως, η μητέρα της Shana πήγε στο δάσος και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Η Shana τότε σταμάτησε να πηγαίνει στο σχολείο και παίζει πια πολύ σπάνια βιολί. Γράφει στη μητέρα της σπαραξικάρδια σημειώματα, τα οποία κρεμάει σε ένα γέρικο δέντρο, που έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για τους αυτόχθονες. Όποτε όμως πηγαίνει σ’ εκείνο το δέντρο, βλέπει έναν λευκό λύκο να την παρακολουθεί από μακριά. Είναι λες και κάτι πάνω στο κορίτσι τον τραβάει, κι όποτε παίζει το βιολί της, ο λύκος εμφανίζεται μέσα από το δάσος.

Συντελεστές
Σενάριο - σκηνοθεσία: Nino Jacusso
Φωτογραφία: Severine Barde
Μοντάζ: Loredana Christelli
Μουσική: Roman Lerch
Ερμηνείες: Sunshine Ο´Donovan, Delilah Dick, Marcel Shackelly


Ο φίλος μου ο Ράφι
Γερμανία, Μυθοπλασία,  Έγχρωμο, 93΄
Του Arend Agthe

Ο Raffi το χάμστερ ανήκει στον οχτάχρονο Sammy. Είναι πολύ ξεχωριστό τρωκτικό. Όχι μόνο ξέρει να βάζει γκολ με την μπάλα του ποδοσφαίρου, αλλά μπορεί να ξετρυπώσει με τη μύτη του λαθραία εμπορεύματα – καλύτερα κι από λαγωνικό. Μια μέρα, όμως, ο Raffi αρρωσταίνει, και μάλιστα πολύ βαριά: έχει καρδιακά προβλήματα και πρέπει να χειρουργηθεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά ο Raffi εξαφανίζεται. Ούτε η μαμά του ούτε η αδερφή του έχουν χρόνο να βοηθήσουν τον Sammy να τον βρει, κι ο πατέρας του είναι πολύ μακριά, έχει πάει στο Αφγανιστάν για δουλειά. Έτσι ο Sammy πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του, και σύντομα ανακαλύπτει ότι το χαμστεράκι του έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν αδίστακτο εγκληματία. Τώρα τον περιμένει μια τρομερή περιπέτεια μέσα στη μεγάλη πόλη του Αμβούργου.

Arend Agthe

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου 1949 στο Ραστέντε της Γερμανίας. Σπούδασε γερμανική λογοτεχνία, φιλοσοφία και θέατρο στο Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης. Εργάστηκε ως καρτουνίστας και δημοσιογράφος και στη συνέχεια άρχισε να γυρίζει ταινίες μικρού μήκους. Αργότερα έγινε ανεξάρτητος σεναριογράφος και σκηνοθέτης στον κινηματογράφο και την τηλεόραση και εργάστηκε σε εκπομπές για παιδιά και για μεγάλους. Ζει στο Αμβούργο με τη σύζυγο και τα παιδιά του.


Μπλάνκα
Ιταλία-Ιαπωνία-Φιλιππίνες, Μυθοπλασία, Χρώμα, 75΄, 2015
του Kohki Hasei

Η εντεκάχρονη Blanka προσπαθεί να επιβιώσει μόνη της στη Μανίλα ζητιανεύοντας και κλέβοντας τους τουρίστες. Ονειρεύεται να αγοράσει μια μαμά. Όμως πρέπει να κάνει αμέτρητες προσπάθειες για να μαζέψει αρκετά χρήματα. Η ευκαιρία παρουσιάζεται όταν γνωρίζει τον Peter, έναν 55χρονο τυφλό μουσικό του δρόμου, που της μαθαίνει να τραγουδάει. Όμως ο Peter ανησυχεί για εκείνη και αποφασίζει να την πάει σε ένα ορφανοτροφείο, πράγμα που, μόλις το ανακαλύπτει, την κάνει να το σκάσει και να αντιμετωπίσει ξανά τους κινδύνους του δρόμου.

Kohki Hasei

Σκηνοθέτης και ηθοποιός. Το 2001 γύρισε το πρώτο του ντοκιμαντέρ, W/O. Η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ, την Αυστριακή Βιεννάλε,  το Φεστιβάλ «Moma» της Νέας Υόρκης και το Net Festival της Σεούλ όπου απέσπασε το βραβείο Digital Express. Το 2007, σκηνοθέτησε τη δεύτερη ταινία του, Godog, σε έναν σκουπιδότοπο στη Μανίλα, όπου πέρασε πολλές εβδομάδες. Η μικρού μήκους ταινία τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου «Κούστεντορφ» 2009 στη Σερβία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.