Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Επικαιροποίηση πρόσκλησης 2ης ημερίδας με τίτλο: «Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Διεπιστημονικότητα στο δημοτικό σχολείο»

Η Παιδαγωγική Σχολή σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει την 2η ημερίδα με τίτλο: «Καινοτομία, Δημιουργικότητα, Διεπιστημονικότητα στο Σχολείο», η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Φλώρινα, 4 Δεκεμβρίου 2015, στις εγκαταστάσεις της Παιδαγωγικής Σχολής.
Στόχος της ημερίδας είναι να αναδειχθεί η σύνδεση σύγχρονων θεωριών διδασκαλίας με καινοτόμες διδακτικές πρακτικές που εφαρμόζονται στα Σχολεία. Θα παρουσιαστούν, με μορφή προφορικών, αναρτημένων ανακοινώσεων και εργαστηρίων, προγράμματα και δράσεις που εφαρμόστηκαν στην σχολική πράξη και τα οποία στηρίζονται σε διαθεματικές/διεπιστημονικές προσεγγίσεις, στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στοχεύουν στη ενεργό και βιωματική μάθηση και την δημιουργική έκφραση των μαθητών.
Προσκαλούνται οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παρουσιάσουν δράσεις ή προγράμματα που υλοποίησαν ή υλοποιούν σε τάξεις Νηπιαγωγείου, Δημοτικού Σχολείου και Γυμνασίου, να αποστείλουν περίληψη (250 λέξεων) μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2015 (παράταση της προηγούμενης προθεσμίας).
Δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:
Γραμματειακή Υποστήριξη
Σεμιναρίων στην Ειδική Αγωγή
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.