Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

«Κτίζοντας τον εθελοντισμό στα σχολεία»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΚΑΛΕΣΜΑ
«Κτίζοντας τον εθελοντισμό στα σχολεία»
Η ΚτΥπ ΑΕ εθνικός υποστηρικτής του Let’s do it Greece 2015

Αθήνα, 1 Απριλίου 2015 - Η εταιρεία «Κτιριακές Yποδομές ΑΕ» [ΚτΥπ], εθνικός υποστηρικτής στην εκστρατεία Let’s do it Greece 2015, καλεί όλα τα σχολεία της χώρας  να συμμετάσχουν στην «Εβδομάδα Εθελοντισμού».
Η συγκεκριμένη δράση η οποία διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στη χώρα μας και έχει υιοθετηθεί από εκατοντάδες εθελοντικές ομάδες, περιβαλλοντικές οργανώσεις, σχολεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα, γίνεται με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας [βλ. συνημμένα έγγραφα]. Με απώτερο στόχο την ευαισθητοποίηση της μαθητικής-εκπαιδευτικής κοινότητας για την προστασία του περιβάλλοντος, τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στη δράση θα καθαρίσουν, θα εξωραΐσουν και θα αναδείξουν την αισθητική των σχολείων τους σε κάθε γωνιά της χώρας*.

Οι δράσεις θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας της 20ης Απριλίου. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια πανηγυρική πανελλαδική εκδήλωση, την Κυριακή 26 Απριλίου.
Η προβολή των δράσεων θα γίνει μεταξύ άλλων και από την ΚτΥπ ΑΕ. Θα δημιουργηθεί ψηφιακό λεύκωμα με  φωτογραφικό υλικό των δράσεων από τα σχολεία που θα συμμετάσχουν στην φετινή καμπάνια. Το λεύκωμα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΚτΥπ ΑΕ.
Η δήλωση συμμετοχής στη δράση για κάθε σχολείο πρέπει να γίνεται α) ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.letsdoitgreece.org  και β) στην αρμόδια διεύθυνση πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους εθελοντές των σχολείων της χώρας!


Πληροφορίες:
Υπεύθυνη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ΚτΥπ ΑΕ
Μαρία Χριστίνα Μπακλαβά
Τηλ. 210 52 72 432- 498-232

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.