Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση για συμμετοχή στην κοινότητα του Ευρωπαϊκού Έργου Ark of Inquiry

Αγαπητέ κύριε/κυρία,

Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να λάβετε μέρος στο Ευρωπαϊκό έργο Ark of Inquiry το οποίο χρηματοδοτείται από το Έβδομο κοινοτικό πρόγραμμα στήριξης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελληνογερμανική Αγωγή συντονίζει την διάδοση του έργου στην Ελλάδα, και την δημιουργία μιας καινούργιας κοινότητας που θα αναπτύξει και θα προωθήσει δραστηριότητες που βασίζονται στην ανακαλυπτική-διερευνητική μέθοδο διδασκαλίας για σχολεία, μουσεία και ερευνητικά κέντρα που εστιάζονται κυρίως στην Υπεύθυνη Έρευνα και Καινοτομία.

Ο σκοπός μας είναι να αυξήσουμε το υλικό του έργου που θα διατίθεται στην ιστοσελίδα του την οποία αναπτύσσουμε αυτόν τον καιρό με μεγάλη γκάμα πηγών και δραστηριοτήτων βασισμένων στο ανακαλυπτικό μοντέλο μάθησης και πιστεύουμε ότι η συμβολή σας είναι πολύτιμη.

Παίρνοντας μέρος στο έργο μας θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις δραστηριότητες σας με μεγάλο αριθμό συναδέλφων σας  αλλά και μαθητών και να μάθετε καλύτερα τι είναι η υπεύθυνη έρευνα και καινοτομία και πως μπορείτε να την εφαρμόσετε στην τυπική και μη τυπική μορφή εκπαίδευσης. Η ιστοσελίδα του AOI  θα περιέχει δράσεις όπως εργαστήρια, εκπαιδευτικά παιχνίδια, μικρές δραστηριότητες κλπ που θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην  τάξη, σε μουσείο, σε ερευνητικό κέντρο. Τέλος η ιστοσελίδα του έργου θα σας δώσει τη δυνατότητα να προωθήσετε τον οργανισμό στον οποίο ανήκετε. Αναμένουμε πως στα επόμενα τρία χρόνια θα φιλοξενήσουμε πάνω από 1000 καθηγητές και δασκάλους και 20,000 μαθητές από 11 ευρωπαϊκές χώρες.

Ελπίζουμε να δεχτείτε την πρόσκληση μας και να συμπληρώσετε αυτή την μικρή φόρμα. Σε λίγο καιρό θα σας αποστείλουμε περισσότερες πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις του. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες/ερωτήσεις θα χαρούμε να σας απαντήσουμε άμεσα. Σας παρακαλούμε να προσπαθήσετε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Έρευνας και Ανάπτυξης
Ελληνογερμανική Αγωγή

Παρακαλούμε σημειώστε πως τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα χρησιμοποιηθούν μόνο στα πλαίσια του έργου και θα παραμείνουν εμπιστευτικά.


Aliki Giannakopoulou
Research and Development Department
Ellinogermaniki Agogi
Dimitriou Panagea
Pallini , 15351
GreeceΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.