Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα - διαγωνισμός με θέμα: «Κύπρος: 1974 - 2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ…»-ΥΠΑΙΘ-

  Σας ενημερώνουμε ότι η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Σπίτι της Κύπρου - Μορφωτικό γραφείο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Ελλάδα (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα - Διαγωνισμό με θέμα: Κύπρος: 1974-2014, 40 χρόνια Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ… και αφορά σε δημιουργίες μαθητών με αφορμή το Κυπριακό πρόβλημα.

              Το πρόγραμμα - διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Καρόλου Παπούλια. 
              Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στον κ. Πούλιο Ιωάννη, Εκπαιδευτικό και Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Σερρών, στον αριθμό τηλεφώνου: 2321047515 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: serreschools@gmail.com, ο οποίος είναι σχεδιαστής του προγράμματος-διαγωνισμού.  
                   Σας επισυνάπτουμε αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα - διαγωνισμό και παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα τις  σχολικές μονάδες  αρμοδιότητάς σας.


Συνημμένα: 4 φ.                                                 Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ                                                                                                                                                       ΣΠΟΥΔΩΝ  Π.Ε. και Δ.Ε.
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.