Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014

«Ενημέρωση για την Ημερίδα: “Developing Learning Communities through CLIL- Content and Language Integrated Learning” («Αναπτύσσοντας Κοινότητες Μάθησης μέσω της Ολοκληρωμένης Εκμάθησης Περιεχομένου και Γλώσσας»)»

Η Διοικούσα Επιτροπή Προτύπων Πειραματικών Σχολείων σας ενημερώνει σχετικά με  την Ημερίδα την οποία διοργανώνουν το 2ο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο Αθήνας και τα Ράλλεια Πρότυπα Πειραματικά Δημοτικά Σχολεία Πειραιά, σε συνεργασία με τα Τμήματα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθήνας και Θεσσαλονίκης,  με θέμα: “Developing Learning Communities through CLIL- Content and Language Integrated Learning” («Αναπτύσσοντας Κοινότητες Μάθησης μέσω της Ολοκληρωμένης Εκμάθησης Περιεχομένου και Γλώσσας»).

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 (09:30-14:30) στο 2ο Π.Π. Γυμνάσιο Αθήνας (Τ. Φιλήμονος & Τσόχα 35, 11521, Αθήνα, τηλέφωνο: 2106426584), υπό την Αιγίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ).
Όσοι σχολικοί σύμβουλοι επιθυμούν να την παρακολουθήσουν,  παρακαλούμε να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή για τα εργαστήρια, όπως αυτά αναφέρονται στο επισυναπτόμενο Πρόγραμμα της Ημερίδας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

Η συμμετοχή στην Ημερίδα είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Συνημμένα (2): Αφίσα της Ημερίδας, Πρόγραμμα της ΗμερίδαςΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΔΕΠΠΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΡΙΖΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.