Σάββατο, 18 Οκτωβρίου 2014

Πρόσκληση σε Hμερίδα με Διεθνή Συμμετοχή «Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες, Εθνικές Πολιτικές και καλές πρακτικές για την ανάπτυξη ικανοτήτων των μαθητών»

Αγαπητές/οί,
Σας προσκαλούμε στην Hμερίδα με Διεθνή Συμμετοχή  με θέμα «Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες, Εθνικές Πολιτικές και καλές πρακτικές για την ανάπτυξη ικανοτήτων των μαθητών» η οποία θα λάβει χώρα την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014,  στα Εκπαιδευτήρια «Ελληνογερμανική Αγωγή», Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη Αττικής.
                                                                                 
Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής και θα υπάρχει υπηρεσία διερμηνείας. Παρακαλούμε λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι τις 29 Oκτωβρίου στην ιστοσελίδα  www.transit-project.eu/conference/ δηλώνοντας την προτίμησή σας για τα παράλληλα εργαστήρια κατάρτισης.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του κύκλου δωρεάν διαδικτυακών μαθημάτων  που υλοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας TRANSIt, το τελευταίο Webinar θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014, με τίτλο «Αυθεντική αξιολόγηση: χρήση ηλεκτρονικού φακέλου μαθητή στα projects», ώρα: 16.00 – 17.00. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στην κοινότητα του έργου «Κατάρτιση εκπαιδευτικών στην εκπαίδευση για ανάπτυξη ικανοτήτων», http://portal.opendiscoveryspace.eu/community/katartisi-ekpaideytikon-stin-ekpaideysi-gia-anaptyxi-ikanotiton-184334 στην οποία παρακαλείσθε να κάνετε εγγραφή για να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας.
Ευχαριστούμε πολύ!
  
Η ομάδα του έργου TRANSIt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.