Κυριακή, 5 Οκτωβρίου 2014

Διεξαγωγή ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης αναλαμβάνει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 την διοργάνωση του  1ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας».
Οι μαθητές σε ομάδες  με την υποστήριξη των δασκάλων τους καλούνται να υποβάλλουν συνεργατικά σε όποια δημιουργική μορφή αυτοί επιθυμούν (ζωγραφική, τραγούδι, μουσική, εκθέσεις, video, animation, φωτογραφία, κόμικς, web 2.0, δρώμενα, φωτογραφία, ψηφιδωτά,
κατασκευές, παραμύθι, κλπ.) προτάσεις και σκέψεις  για το πώς φαντάζονται το σχολείο των ονείρων τους.
Τα αποτελέσματα των δημιουργικών δραστηριοτήτων των μαθητών που θα βραβευτούν, θα τεθούν υπόψη τόσο της πολιτικής ηγεσίας του Υπ. Παιδείας όσο και της ακαδημαϊκής κοινότητας και των εκπαιδευτικών κα άλλων φορέων.
Εκ μέρους του Παιδαγωγικού Τμήματος Δ.Ε του Πανεπιστημίου Κρήτης έχω την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να σας απευθύνω πρόσκληση ως Πανελλήνια Ένωση Σχολικών Συμβούλων προκειμένου να διερευνήσουμε τη μορφή της επικείμενης συνεργασίας μας στο πλαίσιο του 1ου  Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας».


Αναλυτικές πληροφορίες στο  http://creativity.edu.gr/

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Αναστασιάδης
--
Anastasiades Panagiotes
Professor in E-learning & Lifelong Learning
University of Crete - Greece
Department of Primary Education
Home Page: http://www.edc.uoc.gr/~panas/
TEL: +30 28310 77615
e-mail:panas@edc.uoc.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.