Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Το eTwinning ξεκινάει τη σχολική χρονιά με πολλές εκπλήξεις και νέες δυνατότητες!

Μην χάσετε καμία από συναρπαστικές ευκαιρίες που θα προσφέρει το eTwinning τις ερχόμενες εβδομάδες. Καλώς ήρθατε και πάλι στο σχολείο!
Κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, ένα νέο πιλοτικό πρόγραμμα θα επιτρέπει σε σχολεία μιας μόνο χώρας να αναπτύσσουν από κοινού έργα eTwinningΣτο πιλοτικό αυτό έργο θα συμμετέχει και η Ελλάδα! Αυτό σημαίνει ότι
αν διστάζατε ως τώρα  να συνεργαστείτε με συναδέλφους σας στην Ευρώπη, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα του eTwinning και να συνεργαστείτε με συναδέλφους σας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να αποκτήσετε εμπειρία και στη συνέχεια να συνεργαστείτε αν θέλετε και με ευρωπαϊκά σχολεία.

Επίσης, το TwinSpace, ο χώρος συνεργασίας των σχολείων,  έχει αναδιαμορφωθεί εξολοκλήρου για να βελτιωθεί η συνεργασία στο πλαίσιο των προγραμμάτων eTwinning. Η νέα πλατφόρμα θα είναι έτοιμη και θα τεθεί σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτέμβρη και συνεπώς, όλα τα εγκεκριμένα έργα εφεξής θα επωφεληθούν. Θα περιλαμβάνει νέα εργαλεία και ολοκαίνουργιο σχεδιασμό που θα επιτρέπει την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ των συνεργατών.
  
Τη φετινή σχολική χρόνια, νέες χώρες θα συμμετάσχουν στο eTwinning και συνεπώς, η διαδικτυακή πύλη του eTwinning θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες γλώσσες. 

Όπως κάθε χρόνο, θα καλωσορίσουμε τη νέα σχολική χρονιά με την εκστρατεία "Εβδομάδες eTwinning" τον Οκτώβριο.Η εκστρατεία θα σχετίζεται με το τρέχον θέμα του έτους, "Προσέγγιση βάσει δεξιοτήτων(competences) στο eTwinning", και θα λαμβάνει υπόψη τις δεξιότητες τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των μαθητών. Οι νικητές θα κερδίσουν απίθανα δώρα! Ανάλογες δράσεις θα οργανωθούν και σε εθνικό επίπεδο.

Εάν λοιπόν δεν έχετε εγγραφεί, κάντε το τώρα! Η διαδικασία είναι απλή, επισκεφτείτε απλά τη σελίδα:www.etwinning.net και μπείτε στην μεγαλύτερη κοινότητα εκπαιδευτικών, σχολείων και μαθητών στην Ευρώπη!

Μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε από:

Σας ευχόμαστε ένα χαρούμενο και γεμάτο επιτυχίες σχολικό έτος 2014/2015 και σας περιμένουμε!

ελληνική Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.