Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ: «Νέες Τεχνολογίες & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες»

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του ετήσιου κύκλου σεμιναρίων του Net Media Lab του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες» που θα αποτελείται από 12 σεμινάρια διάρκειας 36 ωρών το καθένα.
Το 1ο σεμινάριο διάρκειας 36 ωρών (2 σαββατοκύριακα) του ετήσιου κύκλου των 12 σεμιναρίων με τίτλο «Εργαλεία Αξιολόγησης στις Μαθησιακές Δυσκολίες» θα διεξαχθεί τα σαββατοκύριακα 4, 5, 11 και 12 Οκτωβρίου 2014.
Το πρόγραμμα του εν λόγω σεμιναρίου επισυνάπτεται.
Οι προεγγραφές τρέχουν ήδη και επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, σας καλούμε όσοι επιθυμείτε, να προεγγραφείτε και να κάνετε προκράτηση της θέσης σας στο σεμινάριο ή στα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν.
Την ηλεκτρονική φόρμα προεγγραφής σε κάποιο, κάποια ή όλα τα σεμινάρια του ετήσιου κύκλου μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Η προθεσμία για την προεγγραφή σας στο 1ο σεμινάριο είναι μέχρι και την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014.
Αφού κάνετε την προεγγραφή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εγκαίρως μέσω e-mail ώστε να σας ενημερώσουμε για το πώς θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω τραπέζης στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, και την οριστική σας εγγραφή. Η τελική κράτηση της θέσης σας γίνεται μόνο αφού καταβάλετε το ποσό των 120€ για το τρέχον 36ωρο.
Λεπτομέρειες για τα 12 σεμινάρια του ετήσιου κύκλου, το πρόγραμμα, το κόστος και τις εκπτώσεις μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Το πρόγραμμα των 12 σεμιναρίων του ετήσιου κύκλου μπορείτε να το δείτε εδώ.
Από την Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων του Net Media Lab
Περισσότερες Πληροφορίες:
Ιστότοπος: http://imm.demokritos.gr  
Τηλ: 210-6503230, 3124Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.