Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

«Eπιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης με θέμα: Αξιοποίηση ΤΠΕ στην εκπαίδευση»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
------
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ
Η Περιφερειακή  Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας,  στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius Regio «Key competenciesprofessional and personal development», διοργανώνει επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα: «Αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαίδευση».

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 10 ώρες και θα περιλαμβάνει θεωρητικές εισηγήσεις σε θέματα διδακτικής μεθοδολογίας κι εναλλακτικών προσεγγίσεων με αξιοποίηση των Τ.Π.Ε. και εργαστηριακό μέρος με καλές πρακτικές διδασκαλίας, χρήση λογισμικών και εργαλείων του διαδικτύου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε  εκπαιδευτικούς  Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κάθε ειδικότητας, με διάθεση χρήσης των Τ.Π.Ε. στην τάξη. 
Θα πραγματοποιηθεί στο 1ο ΕΠΑΛ Λαμίας, στις 28 Μαρτίου (17.00-21.30) και 29 Μαρτίου 2014 (9.00-14.30). Το αναλυτικό πρόγραμμα θα σταλεί στους συμμετέχοντες.


Για την καλύτερη οργάνωση του εργαστηρίου, παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο  να αποστείλουν  τη συμμετοχή τους (ονοματεπώνυμο, σχολείο, ειδικότητα  και τηλέφωνο επικοινωνίας) στην υπεύθυνη του προγράμματος Βασιλική Στοφόρου, στη διεύθυνση: dialogos.perstereas@gmail.com. Τις θεωρητικές εισηγήσεις της Παρασκευής μπορούν να τις παρακολουθήσουν όλοι, ενώ για το εργαστηριακό μέρος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής, ενώ οι οποιεσδήποτε δαπάνες μετακίνησης θα επιβαρύνουν τους ιδίους.

                       Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης
  

Ηλίας Ι. Παλιαλέξης,  M. Ed


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.