Κυριακή, 9 Μαρτίου 2014

Διημερίδα «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη»-ΥΠΑΙΘ-

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
                                        ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ                  
  Σε απάντηση του:  αρ. πρωτ. Υ.ΠΑΙ.Θ. /29591/Γ7/28-02-2014

  Σας ενημερώνουμε ότι,  η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου πραγματοποιεί, για 5η συνεχή χρονιά,  την διημερίδα με θέμα:  «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
                Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 15 & 16 Μαρτίου 2014, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

                 Στόχος  της διημερίδας είναι να δοθεί βήμα σε αξιόλογους εκπαιδευτικούς που προέρχονται είτε από το δημόσιο είτε από τον ιδιωτικό τομέα προκειμένου να καταθέσουν σε συναδέλφους τις προτάσεις τους  καθώς και να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες που θα παρακολουθήσουν τις εργασίες της διημερίδας να ενημερωθούν για τις δυνατότητες που τους παρέχουν τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ώστε να ενσωματώσουν δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν 80 παρουσιάσεις και εργαστήρια σε διαδραστικούς πίνακες και 5 κεντρικές ομιλίες.

                Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην διημερίδα είναι προαιρετική και δωρεάν.

                Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.avgouleaschool.gr  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 500 2300.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τα σχολεία της αρμοδιότητάς σας.  

                                                               Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ


                                                                             ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΞΥΛΟΚΟΤΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.