Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014

«Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο - Από τη Θεωρία στην Πράξη»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε. και το Εργαστήριο Δια βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν Εξ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με θέμα: «Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο - Από τη Θεωρία στην Πράξη» με έμφαση στην Συνεργασία, τη Δημιουργικότητα και την Κριτική Σκέψη.
Η παιδαγωγική αξιοποίηση του web 2.0 στη σχολική πράξη (blogs, wiki, social media google docs κ.α.) αποτελεί το βασικό αντικείμενο του επιμορφωτικού προγράμματος. Το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στην άμεση εφαρμογή της θεωρίας στη σχολική πράξη.
Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα γίνει με την μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α’θμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ70) και απόφοιτους Παιδαγωγικών Τμημάτων Δ.Ε. από όλη την Ελλάδα.
Η συμμετοχή στις online επιμορφωτικές συναντήσεις γίνεται από χώρο της επιλογής του επιμορφούμενου αρκεί να έχει Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο (ADSL) και απλή web κάμερα.
Οι επιμορφούμενοι θα έχουν στη διάθεση τους διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα βρίσκεται στο διαδίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
Η επιμόρφωση θα διεξαχθεί από τον Μάρτιο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2014 και το συνολικό κόστος φοίτησης είναι 150 ευρώ.
Υποβολή Αιτήσεων έως Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).
Αναλυτικές πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων: κάντε κλικ εδώ

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@epimorfosi.org.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.