Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

«1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (Λαμία 2014)»

Λαμία, 18/02/2014
Α.Π. Φ.23/1672
Σχετ. έγγραφο: 1) 174904/Γ2/18-11-2013 ΥπαιΘ
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας θέτει υπό την αιγίδα της τον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Στερεάς Ελλάδας, ο οποίος θα συνδιοργανωθεί στη Λαμία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & Επιστήμης W.R.OHellas.

Ο 1ος Περιφερειακός Διαγωνισμός λειτουργεί υποχρεωτικά ως προκριματικός του 6ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων (σχετικό έγγραφο) και αποτελεί το βήμα για την Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, η οποία για το 2014 θα διεξαχθεί στη Μόσχα της Ρωσίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η καλύτερη εκπροσώπηση ελληνικής ομάδας, αποτελεί η συμμετοχή του 44ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το οποίο κατέλαβε την 7η θέση σε 67 παγκόσμιες συμμετοχές, στην πρόσφατη Ολυμπιάδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού στον δικτυακό τόπο http://wrohellas.gr/, ο οποίος περιέχει τους κανόνες, τις πίστες ανάλογα με τη βαθμίδα (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) τις κατηγορίες και γενικές πληροφορίες για τους προηγούμενους διαγωνισμούς.Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπ/σης
Στερεάς Ελλάδας
Ηλίας Ι. Παλιαλέξης, M. Ed.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.