Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Πρόσκληση στο πρώτο webinar του Open Discovery Space, με θέμα «Πώς οργανώνουμε μια εικονική επίσκεψη στο Πείραμα ATLAS του CERN


Αγαπητοί εκπαιδευτικοί.
Σας προσκαλούμε στο πρώτο webinar του Open Discovery Space, με θέμα "Πως οργανώνουμε νια εικονική επίσκεψη στο Πείραμα ATLAS του CERN". To webinar θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στις 17.30 (ώρα Ελλάδας). 
Η παρουσίαση γίνεται από το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της Ελληνογερμανικής Αγωγής για το τμήμα Εκπαίδευσης του CERN και προσφέρει μια εμπεριστατωμένη εισαγωγή στους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να οργανώσουν μια μελλοντική εικονική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του σημαντικότερου ερευνητικού προγράμματος φυσικής στον κόσμο. 
Την παρουσίαση θα κάνουν ο Δρ Άγγελος Αλεξόπουλος (CERN) και ο Δρ Σοφοκλής Σωτηρίου (ΕΑ), απευθείας από το κέντρο ελέγχου του ATLAS.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ακόλουθη ψηφιακή κοινότητα του Open Discovery Space (ODS): http://portal.opendiscoveryspace.eu/beta/el/node/401749. Οι εκπαιδευτικοί που δεν είναι μέλη του ODS, μπορούν να εγγραφούν εδώ: http://portal.opendiscoveryspace.eu/beta/
Η ομάδα του Open Discovery Space φιλοιδοξεί να καθιερώσει μια σειρά από webinars, συνδέσεις, βιντεοδιαλέξεις κλπ. από τα σημαντικότερα ερευνητικά κέντρα, μουσεία και βιβλιοθήκες του κόσμου.
Εγγραφείτε στην παρακάτω σελίδα και ξεκινήστε ένα μικρό ταξίδι στην υπέροχο κόσμο της σωματιδιακής Φυσικής: https://docs.google.com/forms/d/1Za4P4oqAA6ceKO1sCQ2YcI1H4wubhhbyleNnMisg0Ss/viewformΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.