Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση για θεατρική παράσταση


Οι Σχ. Σύμβουλοι 3ης και 4ης Περιφέρειας Π.Ε. και Π.Α Ν. Βοιωτίας. σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι Μικρασιατών Θήβας σας ενημερώνουν ότι  το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στις 6 μ.μ. παρουσιάζεται στο ΣΦΕ το  παραμύθι: Το Χριστουγεννιάτικο γράμμα που έχασε το δρόμο.

Ένα Χριστουγεννιάτικο γράμμα που … πρέπει να βρει το δρόμο του,  μια ειρηνική χώρα, ένας σοφός δήμαρχος και ένας καλός λύκος με μια σπουδαία αποστολή!
Θα καταφέρει ο ήρωας να βρει το θάρρος για να ξεπεράσει τα εμπόδια; Θα νικήσει τους φόβους του; Όταν οι καλοί φίλοι στηρίζουν ο ένας τον άλλο … γίνονται τα μεγαλύτερα θαύματα!

Ένα παραμύθι για τη δυσκολία της προσπάθειας, για τη δύναμη και το θάρρος, για την αγάπη και την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την διαφορετικότητα. Ένα παραμύθι για παιδιά και γονείς.
Το έργο είναι  γραμμένο από την Λεμονιά Κουτσοβασίλη και παίζουν η ίδια και οι Σταμάτης Μπρίκας, Μαρίζα Βέκιου, Σαπφώ Μακρή και ο Αϊ-Βασίλης.
Παραμύθι: Monia Koutsovassili  Στίχοι/Μουσική : Σταμάτης Μπρίκας
Η συγκεκριμένη εκδήλωση απευθύνεται σε μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και η  είσοδος θα προσφερθεί δωρεάν από την Ένωση Μικρασιατών Θήβας.

Υ.Γ.  Προαιρετικά  για όσους θέλουν και μπορούν, αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν  τυποποιημένα τρόφιμα που θα διατεθούν σε ιδρύματα της Μητρόπολης.


ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΑΝΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.