Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

''ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ 29ΗΣ Π.Π.Α.''

Αγαπητές/τοί  συναδέλφισσες/φοι,
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς εύχομαι σε όλες και όλους σας υγεία, δύναμη, και κάθε επιτυχία στο εκπαιδευτικό σας έργο.
Στο ξεκίνημα αυτής της  σχολικής χρονιάς, ζούμε όλοι μία νέα  κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα που επιφέρει ποικίλες δυσκολίες και προκλήσεις, οι οποίες καθιστούν απαιτητικότερο το ρόλο  όλων των εμπλεκομένων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Η αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών και των προκλήσεων φαίνεται να απαιτεί ενσυναίσθηση, δημιουργική και κριτική  σκέψη, ενεργό συμμετοχή, οικοδόμηση θετικών και συνεργατικών σχέσεων σε επικοινωνιακά περιβάλλοντα,  συλλογικές δράσεις με όραμα και προσδιορισμένους επίσημα εκπαιδευτικούς στόχους, έμφαση στην αξία  της ατομικής συμβολής, προώθηση της καινοτομίας και  της έρευνας.
Σε ένα τέτοιο πλαίσιο δράσης στην εκπαίδευση, όπου οι δυσκολίες μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, προσβλέπω στη συνέχεια της καλής μας συνεργασίας, παραμένοντας πάντα στη διάθεσή σας. Ευελπιστώ ότι η συμμετοχή σας σε νέα ερευνητικά προγράμματα και βιωματικά εργαστήρια, θα συνεισφέρει στην επίλυση των ζητημάτων παιδαγωγικής και διδακτικής φύσης, που σας απασχολούν, και στην ευόδωση των προσπαθειών σας για παραγωγή αποτελεσματικού εκπαιδευτικού έργου στις σχολικές σας μονάδες.

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Με εκτίμηση
Ελευθερία Μπασαγιάννη
Σχολική Σύμβουλος 29ης Π.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.