Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Χαιρετισμός προς τους εκπαιδευτικούς της 4ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Βοιωτίας»-«Παιδαγωγική συνάντηση Διευθυντών/ντριών της 4ης Περιφέρειας»-«Ορισμός ημέρας συνεργασίας»

Θέμα  1ο  :  «Χαιρετισμός προς τους εκπαιδευτικούς της 4ης Εκπ/κής Περιφέρειας Π.Ε. Βοιωτίας»

  Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι της 4ης Εκπ. Περ. Π.Ε. Ν. Βοιωτίας!

  Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, 2013-14, εύχομαι σε όλους σας υγεία, ατομική και οικογενειακή, υπομονή, και επιμονή για το δύσκολο αλλά και ωραίο έργο που θα επιτελέσετε στις σχολικές σας μονάδες.
  Είμαι πεπεισμένος ότι και φέτος, παρά τις δυσκολίες που βιώνει η χώρα μας, θα ανταποκριθείτε στο μέγιστο βαθμό στην προσπάθεια για πρόοδο των μαθητών μας, την επίτευξη των σκοπών και στόχων με παράλληλη αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης και γενικότερα την προαγωγή της Παιδείας. 
  Σε κάθε ενέργειά σας που αποσκοπεί στην υλοποίηση των σκοπών της εκπαίδευσης θα έχετε, όπως μέχρι τώρα, την πλήρη και συνεχή υποστήριξη από μέρους μου.
  Καλή  και αποδοτική σχολική  χρονιά !

Θέμα  2ο:  «Παιδαγωγική συνάντηση Διευθυντών/ντριών της 4ης Περιφέρειας»

  Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 05-09-2013 και ώρα  10.00΄-12.30΄, θα  πραγματοποιηθεί  παιδαγωγική  συνάντηση του Σχ. Συμβούλου της 4ης Εκπ. Περ. Π.Ε. Βοιωτίας, Γεωργαντά Αποστόλου, με  τους/τις  Διευθυντές/ντριες  των  4/θ-12/θ Δημοτικών  Σχολείων  της  ως άνω Περιφέρειας,  στο  7ο  Δημ.  Σχολείο  Θήβας, με θέματα:

α)  «Προγραμματισμός  εκπ/κού  έργου    Σχολικών  Μονάδων σχ. Έτους 2013-14»
β)  «Παιδαγωγικά  θέματα  Σχολικών  Μονάδων».


   Θέμα:  «Ενδοσχολική  επιμόρφωση  για τα Ολοήμερα Δημ. Σχολεία με    ΕΑΕΠ»
  Σας ενημερώνουμε ότι στα  πλαίσια  ενδοσχολικής  επιμόρφωσης της Περιφέρειάς μας  θα  πραγματοποιηθεί παιδαγωγική  συνάντηση  του Σχ. Συμβούλου της 4ης Εκπ/κής Περ. Π.Ε. Βοιωτίας, Γεωργαντά Αποστόλου, με τους/τις εκπαιδευτικούς του 2ου Δ. Σχ. Θήβας, του 6ου Δ. Σχ. Θήβας και του Δ. Σχ. Οινοφύτων με θέμα <<Λειτουργία ολοήμερων Δημ. Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα >> ως εξής:
1.    Στο  2ο Δημ. Σχολείο Θήβας, στις 06-09-13, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00΄-12:00΄,  για τους/τις εκπαιδευτικούς του ανωτέρω σχολείου.
2.    Στο 6ο Δημ.  Σχολείο Θήβας, στις  09-09-13,  ημέρα Δευτέρα και  ώρα  10:00΄-12:00΄,  για τους/τις εκπαιδευτικούς του ανωτέρω σχολείου.
3.    Στο Δημ. Σχολείο Οινοφύτων, στις  10-09-13,  ημέρα Τρίτη και  ώρα  10:00΄-12:00΄,  για τους/τις εκπαιδευτικούς του ανωτέρω σχολείου.


Θέμα  3ο:  «Ορισμός  ημέρας  συνεργασίας»

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σχολικός Σύμβουλος της 4ης Εκπ/κής Περιφ. Π.Ε. Βοιωτίας, Γεωργαντάς  Απόστολος,  θα  βρίσκεται  στο  Γραφείο  Σχολ.  Συμβούλων  για  συνεργασία επί εκπαιδευτικών θεμάτων με  εκπ/κούς,  γονείς  και  φορείς,  κάθε  Παρασκευή  από  09.00΄-13.30΄.   


       
              Ο Σχολικός Σύμβουλος
              4ης Περ. Π.Ε.  Βοιωτίας


              Γεωργαντάς Απόστολος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.