Κυριακή, 2 Ιουνίου 2013

«Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Ψηφιακές Πηγές και Σχολική Καινοτομία»


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην Ημερίδα «Ανοιχτές Εκπαιδευτικές Ψηφιακές Πηγές και Σχολική Καινοτομία» που διοργανώνεται στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έργου Open Discovery Space, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Ελληνογερμανική Αγωγή, Δημητρίου Παναγέα, Παλλήνη Αττικής.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και παρουσιάσεις σε Ολομέλεια, όπου θα συμμετάσχει με ομιλία ο  Γενικός  Γραμματέας του ΥΠΘΠΑ κ. Αθανάσιος Κυριαζής, καθώς και παρουσιάσεις από εκπαιδευτικούς που αναπτύσσουν καινοτόμες δράσεις αξιοποίησης ψηφιακών πηγών στη σχολική πράξη και Σχολικούς Συμβούλους. Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθούν  παράλληλα εργαστήρια εκπαίδευσης στην αξιοποίηση των εργαλείων του Open Discovery Space για εκπαιδευτικούς.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε στη συνημμένη πρόσκληση και στην ιστοσελίδα http://ea.gr/odsopeningday/.  Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας ως τις 18 Ιουνίου στην ιστοσελίδα http://ea.gr/odsopeningday/

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ελένη Χελιώτη

==============================
Research & Development Department
Ellinogermaniki Agogi
Address: Dimitriou Panagea, GR-15351, Pallini, Athens, Greece
Phone number: +30 210 8176791

URL: www.ea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.