Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

Βοήθησε κι εσύ με το δικό σου Γιατί να φέρουμε την ελπίδαΗ δράση Βοήθησε κι εσύ με το δικό σου Γιατί να φέρουμε την ελπίδα διοργανώθηκε από τις Εκδόσεις Πατάκη και τα Βιβλιοπωλεία IANOS με αφορμή το βιβλίο Το Γιατί των παιδιών φέρνει την ελπίδα του Βαγγέλη Ηλιόπουλου και της Έφης Λαδά.

Δημιουργήσαμε λοιπόν μια διαδικτυακή έκθεση με τα σχέδια των παιδιών που την περίοδο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου εξέφρασαν τα δικά τους ΓΙΑΤΙ, προσπαθώντας να ενεργοποιήσουν τους μεγάλους προς ένα καλύτερο αύριο. Οι μικροί μας φίλοι ζωγράφισαν στις ειδικά σχεδιασμένες κάρτες που βρήκαν στα βιβλιοπωλεία IANOS και Πατάκη τη λέξη ΓΙΑΤΙ με όποιο τρόπο ήθελαν ή έγραψαν μια ερώτηση που ξεκινάει με το ΓΙΑΤΙ και στη συνέχεια έριξαν την κάρτα σε ειδική κάλπη. Στην έκθεση αυτή επιλέξαμε τα καλύτερα και τα θέτουμε στην ψηφοφορία.

Το παιδί που ζωγράφισε το ΓΙΑΤΙ που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα like θα αποφασίσει σε ποια βιβλιοθήκη ιδρύματος ή άλλου φορέα που φιλοξενεί ή ασχολείται με παιδιά θα δοθούν παιδικά βιβλία αξίας 300 ευρώ. Μπείτε στη σελίδα των Εκδόσεων Πατάκη στο facebook μέχρι τις 15 Μαΐου και ψηφίστε το ΓΙΑΤΙ που σας αρέσει πιο πολύ. Αυτό που αποτελεί την πιο πρωτότυπη και διαφορετική ιδέα, αυτό που σας αγγίζει περισσότερο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.