Σάββατο, 4 Μαΐου 2013

«Ανοιχτή μέρα καινοτομίας στην τάξη»Αγαπητοί Πρωτοπόροι Εκπαιδευτικοί,

Με χαρά σας προσκαλούμε στην εκδήλωση μας με τίτλο «Ανοιχτή μέρα καινοτομίας στην τάξη» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 στο Μουσείο Γουλανδρή, Κέντρο Γαία , Όθωνος 100, Κηφισιά. Στην εκδήλωση παρουσιάζονται για πρώτη φορά μαζί τα αποτελέσματα δύο συναρπαστικών εκπαιδευτικών διαγωνισμών που γιορτάζουν την καινοτομία στην σχολική τάξη !

Σύντομο Πρόγραμμα

9:30 – 12:00            
Η εκδήλωση Φόρουμ Συνεργάτες στη Μάθησηόπου θα πραγματοποιηθούν οι τελικοί του πανελλήνιου διαγωνισμού πρωτοπόρων εκπαιδευτικών 2012-13 και θα παρουσιαστούν καινοτόμες εκπαιδευτικές δράσεις από Ελλάδα και Κύπρο.

12:00 – 14:30        
 Ο τελικός του πρωτοποριακού μαθητικού επιστημονικού διαγωνισμού School lab με θέμα τη ΓΗ! Ελάτε να χειροκροτήσουμε την προσπάθεια όλων των μαθητών να αναδειχτούν ως νέοι επιστήμονες !


14.30 – 15.30        
Σεμινάριο στις ΤΠΕ για εκπαιδευτικούς

Παράλληλα στο φουαγέ του Κέντρου Γαία θα παρουσιάζονται όλη τη μέρα εκπαιδευτικά διαδραστικά παιχνίδια για σχολεία και οικογένειες με δώρα και εκπλήξεις.

Με χαρά να σας υποδεχτούμε σε μια ημέρα αφιερωμένη στην εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές τους καθημερινά στη σχολική τάξη!!  


Με εκτίμηση,

«Συνεργάτες στην Μάθηση»
Microsoft Ελλάς
Φαξ.: +30 211 1206 003


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.