Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

«Η εκπαίδευση των χαρισματικών και ταλαντούχων μαθητών»


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

μέσα στα πλαίσια του προγράμματος «Η εκπαίδευση των χαρισματικών και ταλαντούχων μαθητών» που πραγματοποιείται στη Θήβα για το σχ. έτος 2012-13 υπό την αιγίδα των Σχ. συμβούλων Πρωτ. εκπ. και Προσχ. Αγωγής του Ν. Βοιωτίας, και για την κάλυψη των  ιδιαίτερων εκπαιδευτικών αναγκών των εν δυνάμει χαρισματικών μαθητών και των μαθητών με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη Ρομποτική, επικοινώνησα με την εταιρεία που προετοιμάζει τους μαθητές στην Ελλάδα για τη συμμετοχή τους στο παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής και τους ζήτησα να μου στείλουν τη προσφορά  τους για την διεξαγωγή προγράμματος ρομποτικής στη Βοιωτία. Εκείνοι απάντησαν θετικά στο μήνυμα μου και μου έστειλαν τα αρχεία που σας επισυνάπτω . 

  Αν σας ενδιαφέρει το πρόγραμμα (αφορά ώρες απογευματινές, εκτός σχολικού ωραρίου)  μπορείτε να μιλήσετε με τους συλλόγους γονέων των σχολείων σας  και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε με την εταιρεία για περαιτέρω διευκρινίσεις ή πληροφορίες.

Παρακάτω θα βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας: 

Γιαννακάκης Γιώργος
Γεωλόγος
e-mail: george@why.gr
Τηλ: 210 6779800 - 1
web: www.why.gr
e-mail: why@why.gr

Η παραπάνω πρόταση δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με το Υπουργείο Παιδείας και για τον λόγο αυτό η διεξαγωγή του προγράμματος Ρομποτικής προτείνεται για τις απογευματινές ώρες.  

Φιλικά,

Ιωάννα Κατσαβριά.  Π.Ε. 60, Ερευνήτρια

Διδασκαλία μέσω προγραμματιζομενου ρομπότ δαπέδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.