Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

«Διαδικτυακή Επιμόρφωση»


Καλούνται οι εκπαιδευτικοί του κλάδου Π.Ε. 70 της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε.Ν. Βοιωτίας που θα έχουν τελειώσει το διδακτικό τους ωράριο να συμμετάσχουν τη Δευτέρα 1/4/2013 και ώρα 13.15- 14.00, στην οnline επικοινωνία με την κ. Κοκόρα - Τόλια Ελισσάβετ, λογοθεραπεύτρια του ΚΕ.Δ.Δ.Υ Βοιωτίας, η οποία θα απαντήσει στα ερωτήματα των εκπαιδευτικών που τέθηκαν σχετικά με την εισήγηση της: «Τα στάδια της φυσιολογικής ανάπτυξης της γλώσσας του παιδιού. Οι ήπιες γλωσσικές διαταραχές. Τρόποι παρέμβασης του δασκάλου στην τάξη»  που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ημερίδας με θέμα: «Η μετάβαση από το νηπιαγωγείο στο δημοτικό», στις 12/02/2013 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς. Θα ακολουθήσει διαδικτυακή συζήτηση .
Για το συντονισμό της διαδικτυακής επιμόρφωσης καλούνται οι Δ/ντριες-Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων της 1ης  Εκπαιδευτικής Περιφέρειας να συνεργαστούν
εκ των προτέρων με τον κ. Δούμα Ιωάννη, Δ/ντή του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, υπεύθυνο της διαδικτυακής επικοινωνίας της 1ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Ν. Βοιωτίας .

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ 

    ΚΑΤΣΙΦΗ – ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ
ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.