Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για τους μαθητές της Γ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Στα πλαίσια γνωριμίας των μαθητών με το άθλημα της κολύμβησης,  ο ΑΚΟΛ σε συνεργασία με τους σχολικούς συμβούλους της 1ης & 2ης εκπαιδευτικής περιφέρειας ν. Βοιωτίας, προσφέρει τέσσερα (4) δωρεάν μαθήματα κολύμβησης για τους μαθητές της Γ΄ τάξης Δημοτικού.
          Οι ενδιαφερόμενοι αφού πάρουν βεβαίωση φοίτησης για το παιδί τους από το διευθυντή του σχολείου, μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΑΚΟΛ  καθημερινά 16.30-21.00 στο τηλέφωνο 2261 0 21100.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε τη Βεβαίωση Φοίτησης είναι να έχετε προσκομίσει στο σχολείο την καινούρια ιατρική βεβαίωση που απαιτείται από το σχολείο για τη συμμετοχή του παιδιού στο μάθημα της Φυσικής Αγωγής.

          Για δική σας διευκόλυνση όταν καλέσετε τη γραμματεία του ΑΚΟΛ έχετε έτοιμες τις ώρες και μέρες που σας βολεύει να πάτε το παιδί σας στο κολυμβητήριο . Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής), κατόπιν συνεννοήσεως, σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
α.14.30-15.30     β. 15.30-16.30     γ.16.30-17.30

  ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Βεβαιώνεται ότι ο/η μαθητής/τρια    …(ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΜΑΘΗΤΗ)…………………………..       του (ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ)………………………….. είναι μαθητής της Γ΄  τάξης του …( ΟΝΟΜΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ)…………………………………………………………………….

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ                                                                         Ο Δ/ΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.