Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012 «Χαιρετισμός της Σχολικής Συμβούλου»
 Σπυριδούλα Κατσιφή-Χαραλαμπίδη


Αγαπητές/οί Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, απευθύνω σε όλες/ους σας εγκάρδιο χαιρετισµό και ευχές για καλή υγεία, προσωπική και επαγγελματική ολοκλήρωση και καταξίωση. 
Αναγνωρίζοντας ότι οι εκπαιδευτικοί αποτελούν τον κυριότερο παράγοντα για την ποιότητα της εκπαίδευσης, παρότι οι απολαβές μας δεν είναι ανάλογες της υψηλής ευθύνης του επαγγέλματός μας, και συνεχίζοντας την αγαστή συνεργασία μας σε μια δύσκολη για όλους μας χρονιά ευελπιστώ από κοινού να εργαστούμε για το σχολείο που επιθυμούμε για τα παιδιά μας: Σχολείο που δεν θα μεταδίδει μόνο γνώσεις- μνήμες αλλά και σοφία, κριτική σκέψη, ικανότητες και δεξιότητες, εργαλεία με τα οποία θα ανακαλύψουν και θα δημιουργήσουν τις δικές τους απαντήσεις, τη δικιά τους ζωή.
Με χαρά σας ανακοινώνουμε και την ηλεκτρονική διεύθυνση του ιστολόγιου των Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. ν. Βοιωτίας  http://sxolsymdipevoi.blogspot.com με την πρόθεση και ελπίδα ότι θα γίνει κοινός τόπος ενημέρωσης και επιμόρφωσης όλων μας. Αναμένουμε προτάσεις, σχέδια εργασίας και οτιδήποτε κρίνετε ότι θα είναι χρήσιμο για την προώθηση και υλοποίηση των κοινών στόχων µας.
Θα είμαι πάντα στη διάθεσή σας.
Με εκτίµηση
                                                           Η Σχολική Σύµβουλος
                                                           Σπυριδούλα Κατσιφή-Χαραλαμπίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.